Blog

OTOPAY KALİTESİ İLE ÖDEME FARKI

Alış verişlerin her geçen gün internet üzerinden yapılmasının arttığı şu dönemlerde yeni ödeme seçeneklerini de beraberinde getirmektedir. Kredi kartları ve banka kartları ile yapılan alış verişlerin ne kadar güvenli olduğu tartışılır boyuttadır. Her geçen gün internet üzerinden alış veriş yapanların bir çoğunun hacklendiğini ve bunların hemen hemen tamamına yakın bir kısmının ödemeyi kredi kartları yada banka kartları ile ödeme yaptıkları saptanmıştır.

Dolandırıcılık mağduru olmayı önlemek adına güvenli ödeme seçeneğini bizlere sunan ve hacklenmeye son veren bir sistem olan ön ödemeli kartlardan otopay kart, bir çok Avrupa ülkeleri tarafından kullanılan güvenli bir ödeme sistemidir. Kullanımı ve satışı artık ülkemiz de de yapılan otopay kartlar 19 haneli pin kodundan oluşmaktadır. Sanalkart.com sitesinden güvenle temin edebilme imkanınızın bulunduğu kartlar da kullanmak istediğiniz tutarı sizlere verilen seçeneklerden seçerek satın alabilirsiniz. 10, 20, 50, 100 ve 250 Euro seçenekleri bulunan otopay kartlar tek kullanımlık kullan at kartlardır. Kullanımı da yine satın alması kadar kolay, hızlı ve güvenilir olan otopay kartlar ile ödeme yapmak için ödeme yapacak olduğunuz sitede ön ödemeli kart seçeneğini seçtikten sonra tek yapmanız gereken kart üzerinde bulunan 19 haneli pin kodunu girerek yine kart üzerinde bulunan bakiye miktarınızı yazmanız ve ödeme yap butonunu tıklamanız yeterli olmaktadır. Otopay kartları satın alır iken veya ödeme yapar iken şahsınıza ait hiç bir kişisel bilginizi kullanma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Ödeme seçeneğinde ön ödemeli kart seçeneği bulunan tüm sitelerde güvenle kullanabilirsiniz.  Örneğin; alış veriş yaparken, İnternet üzerinden online oyun oynarken veya son zamanlarda herkesin ilgi odağı halinde olan bahis oyunları için de otopay kartlarınız ile güven içerisinde kullanabilme hakkınız bulunmaktadır. Eğer sizlerde otopay kartlara sahip olmak ve güvenli ödeme farkını yaşamak isterseniz tek yapmanız gereken sanalkart.com sitesine bekleriz. 

www.sanalkartlar.com/astropay/

 

Devamını oku

SORUNSUZ ALIŞVERİŞ İÇİN PAYKASA KART

Dünya’da bir çok ülke genelinde kullanılmakta olan, kredi kartından oldukça farklı bir ödeme yapmayı sağlayan paykasa kartlar ön ödemeli bir sistemden oluşmaktadır. Avrupa ülkelerinden sonra şimdi Türkiye’ de de sıklıkla kullanılmaya ve hızla yayılmaya başlamıştır. Paykasa kartlarının üretim amacı online olarak hızla yayılmaya başlamıştır. Paykasa kartlarının üretim amacı online olarak yapılan alış verişler için bir çok  ödeme şeklinde yapıldığı gibi ekstradan faiz ödemeden güvenilir bir şekilde alış verişlerin gerçekleştirilmesidir.

Paykasa kartların amacında da belirtildiği gibi ödeme  yapar iken hiçbir şekilde faiz ödemezsiniz. Kullanmak istediğiniz miktar kadar kart alma fırsatınızın bulunduğu bu kartlar ile güvenli ve sorunsuz bir ödeme gerçekleştirilmektedir. Sanalkart.com adresinden satın almış olduğunuz paykasa kartınız ile ödeme yapmakta son derece kolay bir işlemdir. Alış verişinizi tamamladıktan sonra sıra ödeme yapmaya gelince ödemeler seçeneği arasından ön ödemeli kart seçeneğini seçtikten sonra ödeme yapılacak olan miktar, kart üzerinde bulunan 16 haneli pin kodu, kartın son kullanım tarihi ve yine paykasa karta ait ccv numarası ilgili kısımlara yazılarak ödeme işlemi sona erdirilir. Paykasa kartlarınızda yüklü olan miktar bitince kart otomatik olarak bloke olmaktadır. İnce detaylara önem verilerek hemen hemen tüm güvenlik önlemlerinin alındığı paykasa kartlar adeta güvensizlik içerisinde alış veriş yapma dönemini sonlandırmak adına üretilmiş bir ön ödemeli kart sistemidir. Kullanımdan memnun olanların sayısı her geçen gün artmaktadır. Bununla birlikte kartın kullanım alanları da hızla yayılmakta olan paykasa kartların satışa sunulduğu sanalkart.com, 7/24 kaliteli hizmet sunmak adına kurulmuştur.

İnternet üzerinden online olarak hizmet almak isteyenlerden iseniz güven sorunu yaşamayacağınız bir alışveriş için sizleri de paykasa kartı kullanıma davet ediyoruz. Yüzde yüz memnuniyet içerisinde kullanacağınız paykasa kartları, istediğiniz miktarlar doğrultusunda sanalkart.com sitesinden tein ederek hemen işlemlerinizi yürütmek adına kullanıma başlayabilirsiniz. Bizler paykasa kart kullanıcıları olarak; sorunsuz alış veriş güvenli ödeme yöntemleri için sizleri paykasa kart kullanımına davet ediyoruz. Paykasa kartları satın almak için tek yapmanız gereken şey sanalkart.com adresine uğramak olacaktır.

Devamını oku

ASTROPAY KART NASIL ALINIR?

“Astropay Nasıl Alınır?” sorusu en çok da kredi kart bilgileri sanal ortamda paylaşmak istemeyenlerin, hızlı ve güvenilir alışveriş yapmak isteyenlerin merak ettiği bir noktadır. Bu sistem uzun zamandır Avrupa’da uygulanıyordu. Ülkemizde de popülerliliği her geçen gün artan bu istemin kullanıcıları, alışverişlerini güvenli olarak yapmanın verdiği huzurla bu sisteme başvurmaktadır. Kontör yükleme sistemine benzeyen bu sistemde kullanıcılar kendilerine verilen kodu alışveriş esnasında kullanarak tek seferlik işlem gerçekleştiriyorlar ve yapılan işlem sonrası kart işlerliğini yitiriyor.

Kaynak:sanalkartlar.com/paykasa-nasil-alinir/

Devamını oku

İlk Blog

Yeni blog'umuz bugün oluşturuldu. Buraya odaklanın ve sizi bilgilendirmek için çalışalım. RSS feed sayesinde, bu blogda yeni mesajları okuyabilirsiniz.

Devamını oku