OTOPAY KALİTESİ İLE ÖDEME FARKI

Alış verişlerin her geçen gün internet üzerinden yapılmasının arttığı şu dönemlerde yeni ödeme seçeneklerini de beraberinde getirmektedir. Kredi kartları ve banka kartları ile yapılan alış verişlerin ne kadar güvenli olduğu tartışılır boyuttadır. Her geçen gün internet üzerinden alış veriş yapanların bir çoğunun hacklendiğini ve bunların hemen hemen tamamına yakın bir kısmının ödemeyi kredi kartları yada banka kartları ile ödeme yaptıkları saptanmıştır.

Dolandırıcılık mağduru olmayı önlemek adına güvenli ödeme seçeneğini bizlere sunan ve hacklenmeye son veren bir sistem olan ön ödemeli kartlardan otopay kart, bir çok Avrupa ülkeleri tarafından kullanılan güvenli bir ödeme sistemidir. Kullanımı ve satışı artık ülkemiz de de yapılan otopay kartlar 19 haneli pin kodundan oluşmaktadır. Sanalkart.com sitesinden güvenle temin edebilme imkanınızın bulunduğu kartlar da kullanmak istediğiniz tutarı sizlere verilen seçeneklerden seçerek satın alabilirsiniz. 10, 20, 50, 100 ve 250 Euro seçenekleri bulunan otopay kartlar tek kullanımlık kullan at kartlardır. Kullanımı da yine satın alması kadar kolay, hızlı ve güvenilir olan otopay kartlar ile ödeme yapmak için ödeme yapacak olduğunuz sitede ön ödemeli kart seçeneğini seçtikten sonra tek yapmanız gereken kart üzerinde bulunan 19 haneli pin kodunu girerek yine kart üzerinde bulunan bakiye miktarınızı yazmanız ve ödeme yap butonunu tıklamanız yeterli olmaktadır. Otopay kartları satın alır iken veya ödeme yapar iken şahsınıza ait hiç bir kişisel bilginizi kullanma zorunluluğunuz bulunmamaktadır.

Ödeme seçeneğinde ön ödemeli kart seçeneği bulunan tüm sitelerde güvenle kullanabilirsiniz.  Örneğin; alış veriş yaparken, İnternet üzerinden online oyun oynarken veya son zamanlarda herkesin ilgi odağı halinde olan bahis oyunları için de otopay kartlarınız ile güven içerisinde kullanabilme hakkınız bulunmaktadır. Eğer sizlerde otopay kartlara sahip olmak ve güvenli ödeme farkını yaşamak isterseniz tek yapmanız gereken sanalkart.com sitesine bekleriz. 

www.sanalkartlar.com/astropay/