PAYKASA KARTIN ÖZELLİKLERİ

Alış veriş yapar iken internet dünyasında sıkıntı yaşamamak yani kolay alış veriş yapmak için tasarlanmış size önerilen tek ödeme yöntemi ön ödemeli kart olan paykasa kartlardır. Ön ödemeli kartlar arasında diğerlerine göre özellikleri ve farklılıkları ile kullanıcıların işini kolaylaştıran kartlar paykasa kartlardır. Bu kartların kullanımı diğer ön ödemeli kartlara göre daha kolay ve daha avantajlıdır. Bir çok bayilikleri olan paykasa kartlar oldukça sık kullanılan, kullanımı kolay ve pratik olup güvenli bir şekilde kullanım hakkına sahip olduğunuz ön ödemeli kart olarak bilinmektedir. İnternet üzerinden daha aktif bir şekilde gerçekleştirilen alış veriş dünyasında ayrıcalıklara sahip olan bu kartlar kullanıcılarına bir çok özellikler sunmaktadır.

İstenilenden çok daha fazlasını sunan paykasa kartlar, yenilikleri ve fiyatları ile de yine kullanıcılarının yüzünü güldürmeyi başarmıştır. Geçerlilik alanları, kullanım kolaylığı ve istediğinizden daha fazlasını sizlere sunan paykasa kartlar risk faktörü taşımadan ve kişisel bilgilerinizin kullanımını gerektirmeden kullanılan tek kullanımlık kartlar olarak bilinmektedir. 10, 20, 25, 50, 100, 200, ve 250 Euro gibi istediğiniz yada ihtiyacınız olan miktarı alıp kullanabilecek olduğunuz bu kartları, ödeme seçenekleri arasında ön ödemeli kartlar bulunan her web sitesinde güvenle kullanabilirsiniz. Paykasa kartlar ile bir çok indirim ve bonuslardan yararlanabilir ve kişisel bilgilerinize dair hiç bir şey paylaşmayacağınız için hackerler tarafından hacklenme gibi bir durum söz konusu olmadan güven ve huzur içerisinde ekstra bir faiz ödemeden kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık kullan at olan paykasa kartları başka bir tabir ile anlatmak gerekir ise, eskiden telefonlar için alıp kullanmış olduğumuz kontör kartlar gibidir diye tanımlayabiliriz. Paykasa kartlar da tıpkı o kartlar gibi tek kullanımlık olup yaldızlı bir bölgeye sahiptirler. Kullanmak için öncelikle almak istediğiniz miktarı belirleyerek kartı almalısınız. Daha sonra kartı almış olduğunuz bayilik tarafından kullanıma aktif hale getirtmelisiniz. Kart üzerinde bulunan yaldızlı bölgenin altında yer alan 16 haneden oluşan bir sayı topluluğu bulunmaktadır. Bu sayı toplulukları tamamen rastgele sayılardan oluşmaktadır. 16 haneli olan bu rakamlar paykasa kartların pin kodu olarak kullanılmaktadır.

Paykasa kartlarının ödemelerinin yapıldığı sitelerden alış verişinizi tamamladıktan sonra ödeme yapılması gereken bölgeye gelerek ön ödemeli kart butonu tıklandıktan sonra sizden kartın pin kodu istenecektir. İşte bu evre de kart üzerindeki yaldızlı bölgeyi kazıyarak orada bulunan 16 haneli rakamları buraya yazarak ödeme tamamla butonu tıkladıktan hemen sonra bekleme yapmadan ödemeleriniz gerçekleşmektedir. Kullanımı sadece bu kadar basit olan bu kartlar için hiç bekleme yapmadan sizde kullanıma başlayabilirsiniz. Paykasa kartları kullanırken adınız soyadınız dahil olmak üzere hiçbir bilgi kullanmanıza gerek kalmamaktadır. Sizde sanal dünyada alış veri,ş yapanlardan iseniz hacklenme sorunu yaşamadan alış veriş yapmak ya da para transferi yapacak iseniz paykasa karta sahip olarak güven içerisinde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.